Stap 1. Uw wagenpark

U bent nog maar een paar stappen verwijderd van minder rompslomp en méér efficiency voor uw wagenpark met de BP Tankpas en BP FleetMove. Vul alstublieft alle vereiste velden van dit aanvraagformulier in.

Nadat u het aanvraagformulier heeft verstuurd en deze door ons is geaccepteerd, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin een link naar de TomTom online winkel, waar u de TomTom CURFER dongle met 20% korting kunt kopen.

Naast deze 20% korting, kunt u met de BP Tankpas ook nog rekenen op een aantrekkelijke korting van € 0,10 per liter bij alle BP tankstations in Nederland(1). Voor BP FleetMove betaalt u alleen de eenmalige setup-kosten van € 53, plus de tankpaskosten van € 1,79 per tankpas per maand (Excl. BTW).

LET OP: Het is belangrijk om van tevoren te checken of de TomTom CURFER dongle geschikt is voor uw auto of bestelwagen. Dat kun je doen op deze website.

1De genoemde korting is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend.

Vul onderstaande gegevens in voor uw wagenpark. U kunt via dit online aanmeldformulier maximaal 10 tankpassen bestellen. Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via uw persoonlijke account op BP Online Beheer. U ontvangt in separate e-mails uw inlognaam en wachtwoord voor BP Online Beheer, als u bent bevestigd als klant van BP.

Alle velden zijn verplicht. Indien niet van toepassing, vult u dan a.u.b. het getal 0 in.

Bijv.: u tankt 3x per week voor €75 per tankbeurt, dat komt uit op €225 per week, vul dan 4x €225 = €900 in, gebaseerd op 1 tankpas.

Tankpassen