Stap 1: Uw wagenpark

U bent nog maar enkele stappen verwijderd van al het gemak en voordeel dat de BP Tankpas u als klant biedt! Via dit online aanmeldformulier meldt u zich eenvoudig aan als klant van BP, op basis van de onderstaande condities. Om gebruik te maken van de BP Tankpas dient u alle vereiste velden van dit aanvraagformulier in te vullen en voor u het weet is uw wagenpark beter op weg met de BP Tankpas!

Nadat u het aanvraagformulier hebt verstuurd en deze door ons wordt geaccepteerd, krijgt u van ons een bevestigingsmail.

De condities voor de BP Tankpas voor Truck & Bus zijn:

  • Korting (1) € 13,00 (2) (incl. btw) per 100 liter
  • Extra korting in overleg mogelijk afhankelijk van wagenpark en volume
  • Veel veiligheidsopties
  • Uitgebreid online beheer
  • Talrijke services onderweg
  • Automatische tolbetalingen

Bespaar tijd én geld met één Europese TollBox. Voor onze internationale klanten hebben wij de all-in-1 solution, de nieuwe BP TolBox voor EETS. Hiermee kunt u onbezorgd door Europese landen reizen met 1 kastje en 1 factuur.

Heeft u interesse in de BP Tolbox voor EETS? Vermeld dit in het Opmerkingen veld bij Stap 3. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

1 Deze korting is incl. BTW en is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, dan wordt automatisch de pompprijs berekend. De kosten van de BP Tankpas bedragen € 0,75 excl. BTW per pas per maand. Hiermee krijgt u toegang tot BP Online Services. De BP Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check.

2 Deze korting geldt op diesel bij het onbemande BP automatennetwerk en de voor trucks geschikte BP express stations in Nederland.

Vul onderstaande gegevens in voor uw wagenpark. U kunt via dit online aanmeldformulier maximaal 10 tankpassen bestellen. Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via uw persoonlijke account op BP Online Beheer. U ontvangt in separate e-mails uw inlognaam en wachtwoord voor BP Online Beheer, als u bent bevestigd als klant van BP.

Alle velden zijn verplicht. Indien niet van toepassing, vult u dan a.u.b. het getal 0 in.

Bijv.: u tankt 3x per week voor €75 per tankbeurt, dat komt uit op €225 per week, vul dan 4x €225 = €900 in, gebaseerd op 1 tankpas.

Tankpassen