Stap 1. Uw wagenpark

U bent nog maar enkele stappen verwijderd van al het gemak en voordeel dat de BP Tankpas u als zakelijke rijder biedt! Via dit online aanmeldformulier meldt u zich eenvoudig aan als klant van BP, op basis van de onderstaande condities. Om gebruik te maken van de BP Tankpas dient u alle vereiste velden van dit aanvraagformulier in te vullen. Voor u het weet is uw wagenpark beter op weg met de BP Tankpas!

Nadat u het aanvraagformulier heeft verstuurd en deze door ons is geaccepteerd, ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Vul onderstaande gegevens in voor uw wagenpark. U kunt via dit online aanmeldformulier maximaal 10 tankpassen bestellen. Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via uw persoonlijke account op BP Online Beheer. U ontvangt in separate e-mails uw inlognaam en wachtwoord voor BP Online Beheer, als u bent bevestigd als klant van BP.

Alle velden zijn verplicht. Indien niet van toepassing, vult u dan a.u.b. het getal 0 in.

Bijv.: u tankt 3x per week voor €75 per tankbeurt, dat komt uit op €225 per week, vul dan 4x €225 = €900 in, gebaseerd op 1 tankpas.

Tankpassen