Stap 1. Uw wagenpark

U bent nog maar enkele stappen verwijderd van al het gemak en voordeel dat de BP Tankpas u als zakelijke rijder biedt! Via dit online aanmeldformulier meldt u zich eenvoudig aan als klant van BP, op basis van de onderstaande condities. Om gebruik te maken van de BP Tankpas dient u alle vereiste velden van dit aanvraagformulier in te vullen. Voor u het weet is uw wagenpark beter op weg met de BP Tankpas!

Nadat u het aanvraagformulier heeft verstuurd en deze door ons is geaccepteerd, ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

De condities voor de BP Tankpas voor Car & Van zijn:

  • Korting (1) € 10,00 (2) (incl. BTW) per 100 liter
  • Extra korting in overleg mogelijk, afhankelijk van wagenpark en volume
  • Geavanceerde veiligheidsopties
  • Talrijke services onderweg
  • Uitgebreid online beheer
  • Automatische tolbetalingen

1Deze korting is incl. BTW en is van toepassing op de grootverbruikerslijstprijs. Als de prijs aan de pomp op het moment van tanken lager is dan deze grootverbruikerslijstprijs minus de korting, wordt automatisch de pompprijs berekend. De kosten van de BP Tankpas bedragen € 0,75 excl. BTW per tankpas per maand. Als klant krijgt u toegang tot BP Online Beheer. De BP Tankpas wordt verstrekt na acceptatie van BP na een standaard credit check.

2De korting is geldig op diesel, benzine, BP Ultimate bij alle tankstations van BP in Nederland.

Vul onderstaande gegevens in voor uw wagenpark. U kunt via dit online aanmeldformulier maximaal 10 tankpassen bestellen. Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig? Dan kunt u deze heel eenvoudig bestellen via uw persoonlijke account op BP Online Beheer. U ontvangt in separate e-mails uw inlognaam en wachtwoord voor BP Online Beheer, als u bent bevestigd als klant van BP.

Alle velden zijn verplicht. Indien niet van toepassing, vult u dan a.u.b. het getal 0 in.

Bijv.: u tankt 3x per week voor €75 per tankbeurt, dat komt uit op €225 per week, vul dan 4x €225 = €900 in, gebaseerd op 1 tankpas.

Tankpassen